Verkocht

SCHILDMEER 47 – BARENDRECHT

450000

Royale hoekwoning met maar liefst vijf slaapkamers, waarvan één met een op maat gemaakte kastenkamer, dakkapel en moderne badkamer. Gelegen in een autoluwe straat met parkeerplaatsen voor de deur.

De woning is gelegen in de woonwijk Carnisselande. De bereikbaarheid is prima zowel met eigen auto als openbaar vervoer. Met de tram ben je in een mum van tijd op Rotterdam-CS, maar ook scholen, sportvoorzieningen en het recreatieschap de Carnisse Grienden bevinden zich in de buurt.

Het grote wijkwinkelcentrum Carnisse Veste, gelegen op loopafstand, omvat o.a. meerdere grote supermarkten, drogisterijen, restaurants en nog veel meer.

OPZOEK NAAR DE PERFECTE GEZINSWONING? PLAN DAN EEN BEZICHTIGING IN VIA DE MAIL!


Indeling
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping.

Bij binnenkomst in de woonkamer bevindt zich direct aan uw linkerhand een voorraadkast. De ruime woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval dankzij het grote raam die over de gehele breedte van de woning loopt. Hier bevindt zich tevens de toegang tot de tuin. De begane grond is voorzien van een mooi laminaat.

De half open keuken is voorzien van een wasbak, vaatwasser, 5-pitsgasfornuis met afzuigsysteem, oven en ruimte voor een koelkast/vaatwasser.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer l heeft een afmeting van circa 4,26m x 2,32m en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze ideale kastenkamer is voorzien van twee ingebouwde kasten met schuifdeuren en een ingebouwde ladekast.

Slaapkamer ll, ook gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een afmeting van circa 4,81m x 2,71m. De slaapkamers op deze verdieping zijn allemaal voorzien van een grijze vloerbedekking.

Slaapkamer lll, gelegen aan de voorzijde van de woning heeft een afmeting van circa 3,66m x 2,71m.

De moderne badkamer is voorzien van een wastafel met kastruimte, toilet en douche.


Tweede verdieping
Middels de trap op de overloop komt u aan op de tweede verdieping. Hier bevinden zich nog twee royale slaapkamers.

Slaapkamer lV heeft een afmeting van circa 5,12m x 3,65m en is ook voorzien van een grijze vloerbedekking.

Slaapkamer V heeft een afmeting van circa 4,23m x 3,15m en is voorzien van ingebouwde spotjes en een ingebouwde kastruimte waar zich de wasmachine aansluiting bevindt. Ook bevindt zich in deze slaapkamer de vlizotrap met toegang tot de zolder met bergruimte. De overige ruimtes op deze verdieping zijn voorzien van laminaat.


Tuin
De tuin van de woning beschikt over elektrische zonnewering. De tuin heeft een terras, looppad naar de achterpoort en een grasstrook. Tevens is er een houten berging.

Bijzonderheden
– Uitgebouwde woonkamer (2010)
– Vloerverwarming
– Dakkapel (over nagenoeg de volle breedte) aan de achterzijde van de woning
– De woning beschikt over veel bergruimte (vloeroppervlakte bergvliering circa 4,50m x 2,70m en vloeroppervlakte bergruimte achter/onder dakkapel circa 5,15m x 1,60m)
– Oplevering in overleg