Verkocht

KAMERLINGH ONNESLAAN 36 – PAPENDRECHT

369500

Deze sfeervolle en goed onderhouden eindwoning is gelegen in de woonwijk ‘De Kooi ’. De woning beschikt over o.a. vier slaapkamers, een moderne badkamer, en een ruime achtertuin (80m2) met overkapping, schuur én berging.

Er is in de afgelopen jaren veel aandacht besteedt aan het verduurzamen van de woning met als resultaat het huidige ‘Energielabel A’. Naast het isoleren van de woning zijn er ook nog eens 15 zonnepanelen met zuidelijke ligging geplaatst.

De woning heeft een fijne ligging met vrij uitzicht op een plantsoen met speeltuin. Parkeren kan voor de deur of in de straat om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Winkelpark De Meent (Jumbo, Hema, Kruidvat, etc.). Ook zit er een Albert Heijn op nog geen vijf minuten fietsafstand.

Via de uitvalswegen N3 en de A15 is de woning met de auto uitstekend bereikbaar. Binnen een halfuurtje bevindt u zich in het centrum van Rotterdam. Aan het einde van de straat bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte.

Naast bovenstaande zitten er ook diverse scholen, sportverenigingen en het Oostpolderpark in de directe omgeving gesitueerd.

Onze makelaar leidt u graag rond tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Het opgeven voor een bezichtiging kan per mail of via de Funda knop.

INDELING

BEGANE GROND

Aankomst middels de verzorgde voortuin (24m2) van de woning gelegen op het zuiden. Hier kunt u al vroeg in het jaar genieten van het zonnetje en het vrije uitzicht. Aan de voorgevel is een elektrische luifel gemonteerd die de gehele voortuin beslaat.

Binnenkomst in de hal van de woning met toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer, met sfeervolle houtkachel, is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De woonkamer met eetgedeelte heeft een oppervlakte van circa 32m2, is voorzien van inbouw spotjes, een mooie laminaat vloer en radiatoren welke netjes zijn weggewerkt door middel van radiatorombouwen.

De half open keuken, in landelijke stijl, maakt het plaatje compleet en is voorzien van een wasbak, inductie fornuis met dubbele oven van Smeg, afzuigkap en vaatwasser. Ook is er een drinkwater zuiveringsinstallatie ingebouwd met aparte kraan.

TUIN

De heerlijke achtertuin heeft een oppervlakte van circa 80m2 en is gelegen op het noorden. Ook met minder weer is het heerlijk vertoeven onder de aluminium overkapping. Onder de overkapping is een terras gerealiseerd met een vlonder en een kunstgras gedeelte. Verder is de tuin afwisselend ingedeeld, met een leuke pergola, een houtopslag en veel groen.

In de achtertuin bevinden zich tevens een vrijstaande schuur (circa 3,02m x 2,99m) en een ruime berging (circa 6,83m x 2,79m).

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer l heeft een afmeting van circa 5,80m x 2,26m en is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer ll is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 4,00m x 2,86m.

Slaapkamer lll is tevens gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 3,05m x 2,84m.

De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, inloopregendouche, toilet en wasmachine aansluiting.

TWEEDE VERDIEPING

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een vierde slaapkamer.

Slaapkamer llll heeft een afmeting van circa 4,74m x 4,13m. Deze slaapkamer is voorzien van een eigen semi-inloopkast, inbouw spotjes en knieschotten.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 122m2
– Energielabel A
– 15 Zonnepanelen
– 4 Slaapkamers
– Ruime schuur én berging in de achtertuin
– Oplevering in overleg